RASVETA

RASVETA

KONVENCIONALNA RASVETA – Rasveta za koncerte, pozorišta, klubove, TV studije i druge lokacije gde je potrebno snažno i strogo kontrolisano osvetljenje. Veliki izbor opcija za instalaciju. Halogeni i metal halid tipovi.
LED reflektori (PAR36, PAR56, PAR64…) : Uređaji za light show velikog obima, poput koncerata u halama i VJ nastupa. LED PAR svetla programiraju se DMX kontrolama i pružaju neograničene mogućnosti. Odlikuju ih velika snaga,  mala potrošnja i dug vek.
LED bar i LED paneli (LED flood) : LED barovi su jednostavni ali izuzetno moćni uređaji koji stvaraju zabavne svetlosne efekte. Kombinovanjem više barova i korišćenjem DMX kontrola mogu se dobiti vrlo kompleksni efekti.
Roto glave i skeneri (moving heads, scanners) – Light show : uređaji za DJ nastupe, koncerte i klubove. Ovi mali sistemi se brzo montiraju i već su 3-4 jedinice dovoljne za light show. Roto glave bolje pokrivaju prostor, dok se skeneri lakše instaliraju.
Laseri su veoma efikasni svetlosni efekti koji doprinose stvaranju vrhunske atmosfere i podižu događaj na sasvim novi nivo. Primenu nalaze na velikim koncertima, DJ nastupima i u noćnim klubovima.